enda

Sofie Tønsberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Madison midt imellem 2020 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Parykatelieret 2011 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klubbhus 2010 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Balladen om Holger Danske 1996 Dianna som barn DK/Spillefilm
Som fugle i bur 1994 Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.