enda

Solveig Sundborg

(1910 - 2002)

Skuespillerinde. Født 14/3 1910, død 22/7 2002.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Renters rente 1996 Medvirkende Tv-serie
Bryggeren 1996 Medvirkende Tv-serie
Carlo & Ester 1994 Senil dame 1 DK/Spillefilm
Riget 1994 Frk. Krüger DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Buspassager Tv-serie
Een stor familie 1982 Dame på gaden Tv-serie
Du er smuk - jeg elsker dig 1981 Medvirkende Tv-film
Belladonna 1981 Medvirkende DK/Spillefilm
Sparekassen 1980 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden overgiver sig aldrig 1979 Vred dame ved telefonboks DK/Spillefilm
Strandvaskeren 1978 Fru Nielsen, rengøringskone Tv-serie
Matador 1978 Jævn kone i Korsbæk Tv-serie
Vil du se min smukke navle? 1978 Ægtepar ved havnen/kone DK/Spillefilm
Olsen-banden går i krig 1978 Dame på bænk DK/Spillefilm
Lille spejl 1978 Medvirkende DK/Spillefilm
Skytten 1977 Fru Thomsen DK/Spillefilm
Olsen-banden deruda' 1977 Buspassager DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Fru Gram Tv-serie
Anna Sophie Hedvig 1975 Medvirkende Tv-film
Blomster til Mona 1974 Nabokonen Tv-film
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Fodgænger DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Dame i butik DK/Spillefilm
Næsehornet 1972 Hr. Jeans kone Tv-film
Olsen-bandens store kup 1972 Nabokone DK/Spillefilm
Efteraber 1970 Medvirkende Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Buspassager m.fl. Tv-serie
Smuglerne 1970 Købmand Tv-serie
- og så er der bal bagefter 1970 Hotelværtinde DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Dame til the hos pastorinden DK/Spillefilm
Charles 1969 Medvirkende Tv-film
I den grønne skov 1968 Syngepige DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Dame, der skriger DK/Spillefilm
Professor Taranne 1966 Medvirkende Tv-film
Min søsters børn 1966 Familien Bergs husbestyrerinde DK/Spillefilm
Fangen 1965 Karen Olesdatter DK/Spillefilm
Mord for åbent tæppe 1964 Adelina Hansen, suffløse DK/Spillefilm
Et pletfrit mord 1962 Medvirkende Tv-film
Det støver stadig 1962 Fru Feddersen DK/Spillefilm
Buketten 1960 Medvirkende Tv-film
Han, hun og Hamlet 1932 Medvirkende DK/Spillefilm
Elsk din næste 0 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.