enda

Per Sønchsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Kameraoperatør Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Kameraoperatør Tv-serie
Alabadig 1:4 1988 Foto Tv-serie
Alabadig 2:4 1988 Foto Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Foto Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Foto Tv-serie
Omsen & Momsen 1987 Kameraoperatør Tv-film
Torvet 1981 Kameraassistent Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Kameraoperatør Tv-serie
Jul og grønne skove 1980 Kameraoperatør Tv-serie
Kirkebakke boligby 1977 Foto Tv-serie
Fra poetens pen 1974 Kameraoperatør Tv-film
Eddy Merckx i nærheden af en kop kaffe 1973 Foto DK/Eksperimentalfilm
Sørøver Sally 1969 Kameraoperatør Tv-serie
Legestue 1969 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.