enda

Sondra Locke

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Impulse 1990 Instruktion U/Spillefilm
Vanessa in the Garden 1985 Medvirkende Tv-film
Dirty Harry vender tilbage 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Bronco Billy 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Seje bøffer og hårde bananer 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Bankekød til slemme drenge 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Pansernæven 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Øje for øje 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Hjertet er en ensom vandrer 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.