enda

Sonja Jensen

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ballade på Bullerborg 1959 Makeup DK/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Makeup DK/Spillefilm
Glasmenageriet 1957 Medvirkende Tv-film
Tag til marked i Fjordby 1957 Miss Lillian, linedanser DK/Spillefilm
Fragt under havet 1957 Medvirkende Tv-film
Kispus 1956 Makeup DK/Spillefilm
Hvad skal jeg være? 1955 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
De rider mod havet 1955 Medvirkende Tv-film
På tro og love 1955 Makeup DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Sminkør DK/Spillefilm
Adam og Eva 1953 Eva, Sminkør DK/Spillefilm
Solstik 1953 Teddy-fan med cykel DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Makeup DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Makeup DK/Spillefilm

Som Sonja Bjarne

Title År Funktion Category
Vintersolhverv 1959 Marianne Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.