enda

Sonja Vesterholt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olga - den sidste storfyrstinde 2003 Instruktion, Executive producer DK/Dokumentarfilm
The Star Dreamer 2002 Instruktion, Manus, Producer DK/Dokumentarfilm
En minister krydser sit spor 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Russisk avantgarde 1999 Produktion DK/Dokumentarfilm
Lad os drikke Papas skål 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Om Gud vil - stemmer fra Gaza 1995 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Om Gud vil 1994 Manus DK/Dokumentarfilm
Russian pizza blues 1992 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Litauen foråret 1990 1990 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kyndelmisse 1989 Producer DK/Kort fiktion
Ventetid - en dag i Vestre Fængsel 1989 Producer DK/Dokumentarfilm
Een gang strømer... 1987 Produktionsassistent Tv-serie
Babettes gæstebud 1987 Produktionsassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Speciel Omtale 2003 Odense Internationale Film Festival 2003 The Star Dreamer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lisbon Int. Documentary Film Festival 2005-10-14 Russisk avantgarde
Odense Internationale Film Festival 2003-08-11 The Star Dreamer
Melbourne Film Festival 2003-07-23 The Star Dreamer
Krakow Film Festival 2000-05-26 Russisk avantgarde
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.