enda

Sophie Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hotel Transylvania 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hotel Transylvania 2012 Mavis U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Sang (dansk version) U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Violet Beauregarde U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Helte-pige (Nona M. Gaye) U/Spillefilm
Katten 2003 Sally U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.