enda

Sophie Marceau

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The World Is Not Enough 1999 Elektra King U/Spillefilm
Anna Karenina 1997 Anna Karenina U/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Ung kvinde (ekspeditrice) U/Spillefilm
Braveheart 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og kaos 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Police 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.