enda

Søren Bjarne

(1896 – 1943)

Kostumier, overregissør. Egl. Bjarneg. Søren Bjarneg (oprindelig Søren Thomsen - navneændring 1928), kaldet Søren Bjarne, var sammen med hustruen Inger Bjarne (1898-1992) kostumier ved Nordisk Films Co.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende, Kostumer DK/Spillefilm
Tordenskjold gaar i Land 1942 Kostumer DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Kostumer DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Kostumer DK/Spillefilm
Alle gaar rundt og forelsker sig 1941 Kostumer DK/Spillefilm
En pige med pep 1940 Scenograf DK/Spillefilm
Barnet 1940 Kostumier DK/Spillefilm
Sørensen og Rasmussen 1940 Kostumier DK/Spillefilm
Skilsmissens Børn 1939 Kostumer DK/Spillefilm
Nyhavn 17 1933 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.