enda

Søren Bjerregaard

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollegiet 2007 Lydmix DK/Spillefilm
Karlas kabale 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Lydmix DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 B-tonemester Tv-serie
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Lyd DK/Spillefilm
Zozo 2005 Lydmix U/Spillefilm
Veninder 2005 Lydmix, Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Tonemester DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Lydmix DK/Spillefilm
D-Dag 2001 Lyd Tv-film
Skyggen 1998 Lydkonsulent DK/Spillefilm

Som Søren Bjerregaard-Ryan

Title År Funktion Category
Supervoksen 2006 B-tonemester (mix) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.