enda

Søren Bregendal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire - til søs 2012 Peter DK/Spillefilm
Klassefesten 2011 Carsten DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Peter DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Peter DK/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Peter DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Simon Henriksen Tv-serie
Rich Kids 2007 Marc DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Peter DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Rasmus DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Peter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.