enda

Søren Breum

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Se dagens lys 2003 Produktionsdesign Tv-film
Afgrunden 2003 Scenograf DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Bånd på livet 2000 Scenograf DK/Kort fiktion
Find dig selv 2000 Scenograf DK/Kort fiktion
Dybt vand 1999 Produktionsdesign Tv-film
Fusion 1997 Produktionsdesign Tv-film
Bryggeren 1996 Kostumer Tv-serie
Luischen 1993 Produktionsdesign Tv-film
Kald mig Liva 1992 Produktionsdesign, Kostumer Tv-serie
Min kone forstår mig ikke 1990 Produktionsdesign Tv-film
Dr. Dip 1990 Scenograf Tv-serie
De retfærdige 1982 Produktionsdesign Tv-film
Stalten Mette 1981 Produktionsdesign Tv-film
Misantropen 1981 Produktionsdesign Tv-film
Strømmens dag 1981 Produktionsdesign Tv-film
Jeppe på bjerget 1981 Scenograf DK/Spillefilm
Sparekassen 1980 Produktionsdesign Tv-film
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Produktionsdesign Tv-film
Baronens testamente 1979 Produktionsdesign Tv-film
Else Kant 1978 Produktionsdesign Tv-serie
Møde med Walter 1978 Produktionsdesign Tv-film
Troubadouren 1977 Produktionsdesign Tv-film
Alt hvad jeg har gjort, alt hvad jeg har mistet 1976 Produktionsdesign Tv-film
Barselstuen 1976 Produktionsdesign Tv-film
En forestilling om kærlighed 1976 Produktionsdesign Tv-film
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Produktionsdesign Tv-serie
Ellens sang 1975 Produktionsdesign Tv-film
Lille mand farvel 1975 Produktionsdesign Tv-film
Regnestykke 1975 Produktionsdesign Tv-film
Hitler superstar 1974 Produktionsdesign Tv-film
Thor og Alvis 1973 Produktionsdesign Tv-film
Slap af 1973 Produktionsdesign Tv-film
Bagagerummet 1972 Produktionsdesign Tv-film
Rundt om Selma 1971 Produktionsdesign Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Produktionsdesign Tv-film
Premiere 1970 Produktionsdesign Tv-film
Det 1970 Produktionsdesign Tv-film
Hvorfor bliver alting anderledes altid anderledes? 1970 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.