enda

Søren Brix

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tolerance 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Søren Hjorth Nielsen 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
En forårsdag i helvede 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hærværk 1977 Toneassistent DK/Spillefilm
Skoleliv 1976 Lyd DK/Dokumentarfilm
Da Svante forsvandt 1975 Lyd DK/Spillefilm
Dejlig er den himmel blå 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Arbejdsløs 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vejen til vælgerne 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Valgborgs Favn 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Man må da selv kunne lave den børnehave 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
En civil retssag 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Følelserne er de samme 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
En-to-tre 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det sker for enhver 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Præsten i Vejlby 1972 Toneassistent DK/Spillefilm
Vilde engle - en minoritet i Danmark 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Zurp Ahtamn 1971 Assistent DK/Dokumentarfilm
Den er helt sikker Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.