enda

Søren Christensen

(1923 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spøgelsestoget 1976 Musik DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål 1975 Musik DK/Spillefilm
Flugten 1973 Musik DK/Spillefilm
Et døgn med Ilse 1971 Musik DK/Spillefilm
Hovedjægerne 1971 Musik DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Musik DK/Spillefilm
Mordskab 1969 Musik DK/Spillefilm
Nonnekysset 1968 Musik DK/Kort fiktion
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Musik DK/Spillefilm
Ka' De li' østers? 1967 Musik Tv-serie
Naboerne 1966 Arrangement DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.