enda

Søren Danielsen

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Orla Frøsnapper 2011 Manuskript DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Manus DK/Spillefilm
Bamse i E-mol 1989 Instruktion, Klip DK/Eksperimentalfilm
Hyddelihat 1989 Instruktion DK/Kort fiktion
Himmel og helvede 1988 Lys DK/Spillefilm
Epidemic 1987 Lys, Grip DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Lys DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Grip DK/Spillefilm
Hodja fra Pjort 1985 Lys DK/Spillefilm
Tukuma 1984 Lys, Grip DK/Spillefilm
Vi vil det hele 1984 Lys DK/Dokumentarfilm
Suzanne og Leonard 1984 Grip DK/Spillefilm
Clausens garage 1983 Instruktørassistent Tv-serie
Isfugle 1983 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hjemlig hygge 1982 Lys DK/Kort fiktion
Edwins have 1982 Lys Tv-film
Udvikling 1982 Grip Tv-serie
Kniven i hjertet 1981 Lys DK/Spillefilm
Ta' feen i den anden hånd 1981 Lys DK/Kort fiktion
Cirkus Casablanca 1981 Scenograf DK/Spillefilm
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Lys DK/Kort fiktion
Achilleshælen er mit våben 1979 Medvirkende DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Belysningsassistent DK/Spillefilm
92 minutter af i går 1978 Lys DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.