enda

Søren Hartvig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pip og papegøje 2005 Stills DK/Kort fiktion
Nissernes ø 2003 Stills Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Stills Tv-serie
Jul på Kronborg 2000 B-fotograf Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Stills Tv-serie
Nattens ansigt 1999 Stills Tv-dokumentar
Alletiders julemand 1997 Stills Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Stills Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Stills Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.