enda

Søren Hedegaard

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 Sminkør DK/Spillefilm
En chance til 2015 Sminkør DK/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Makeup DK/Spillefilm
Tut & Tone 1999 Makeup DK/Kort fiktion
Mer' Matador 1998 Sminkør Tv-dokumentar
Kongeriget 1998 Makeup Tv-serie
Epidemic 1987 Makeup DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Makeup DK/Spillefilm
Manden i Månen 1986 Makeup DK/Spillefilm
Den kroniske uskyld 1985 Makeup DK/Spillefilm
Midt om natten 1984 Makeup DK/Spillefilm
Rocking Silver 1983 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.