enda

Søren Ingemann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Store danskere 2003 Kameraoperatør Antologi
Guldfløjten 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
I en del af verden 1993 Foto Tv-film
En succes 1993 Foto Tv-film
Dragerne 1993 Foto Tv-film
Kurvene 1993 Foto Tv-film
Majsen 1993 Foto Tv-film
Stenene 1993 Foto Tv-film
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Kameraoperatør Tv-serie
Nana 1988 Foto Tv-serie
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Foto Tv-serie
Et lys i mørket 1983 Foto Tv-dokumentar
Jul og grønne skove 1980 Foto Tv-serie
Den stjaalne brud 1974 Foto Tv-film
En hyldest til de gamle, eller: Satie i høj sø 1974 Foto DK/Kort fiktion
Mallorcas søde liv 1965 Foto DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Foto DK/Spillefilm
Mellem venner 1963 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.