enda

Søren Juul Petersen

(1963 – )

Producer og instruktør. Født 10/10 1963.

Søren Juul Petersen har gennem produceret flere spillefilm, heriblandt 'Af banen!' (2005), som blandt andet var nomineret til en Robert for Årets børne- og familiefilm i 2006 og vandt Ungdomsjuryens Hovedpris ved Stockholm Junior Film Festival i 2005.

Juul Petersen debuterede som spillefilminstruktør med gyserfilmen 'Finale' fra 2018
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Finale 2018 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Spillefilm
Det grå guld 2013 Cykelejer, Producer DK/Spillefilm
Skavengers 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Remix 2008 Stengade konferencier, Producer DK/Spillefilm
Af banen! 2005 Producer DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Produktion DK/Spillefilm
Skyggen 1998 Producer DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2005 Stockholm Film Festival Junior 2005 Af banen!
Børnejuryens 1. Pris 2005 Lübeck, Nordische Filmtage 2005 Af banen!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2019-04-09 Finale
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2008-12-12 Af banen!
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2006-07-17 Af banen!
Oulu Int. Children's Film Festival 2005-11-14 Af banen!
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Af banen!
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2005-05-29 Af banen!
Kristiansand International Children's Film Festival 2005-04-26 Af banen!
Stockholm Film Festival Junior 2005-04-10 Af banen!
Malmö, BUFF 2005-03-08 Af banen!
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.