enda

Søren Kirkegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En frygtelig kvinde 2017 Stillfotograf DK/Spillefilm
Forældre 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Stillfotograf DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Stillfotograf DK/Spillefilm
Aarhus 2005 Instruktørportræt DK/Dokumentarfilm
Perfect World 1990 Stillfotograf DK/Eksperimentalfilm
Venner for altid 1987 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.