enda

Søren Launbjerg

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prinsen af Egypten 1998 Moses U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Sanginstruktør og sang U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Sanginstruktør U/Spillefilm
Aladdin 1992 Aladdin U/Spillefilm
Mumitrolden og hans venner 1992 Sang, Sange U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.