enda

Søren Martinsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skygger og magi 2000 Instruktion, Producer DK/Dokumentarfilm
The Burn 1999 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ragtime 1995 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Black Box 1993 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Farvelægger DK/Spillefilm
Trillinger 1989 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Strit og Stumme 1987 Tegner DK/Spillefilm
Samson og Sally 1984 Tegner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.