enda

Søren Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dongsters 2000 Foto DK/Kort fiktion
Skyernes skygge rammer mig 1996 Negativklipper DK/Kort fiktion
Sorteper - Det kan du selv være 1980 Lys DK/Kort fiktion
Tv-stykket 1974 Lillebror Tv-film
Lars Ole, 5c 1973 Lars Ole DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Lyd Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.