enda
Person

Søren Rasted

(1969 – )

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Så længe jeg lever 2018 Musikproducer DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Hej Matematik #2 Tv-serie
Talenttyven 2012 Komponist DK/Spillefilm
Klovn - The Movie 2010 Sig selv DK/Spillefilm
Turn back time 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Musik DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Når jeg blir stor 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
De Frygtløse spioner 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Nattens fe 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Frække Frida 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Gunnersen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Godmorgen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Den magiske kasse 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Ønskebrønd 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Devil''s child 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Flugten 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Nattens fe 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Si-bab-rapper-di-åhh 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Den magiske kasse 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Hele verden rundt 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Komponist
Ønskebrønd 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
De Frygtløse spioner 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Frække Frida 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Si-bab-rapper-di-åhh 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Når jeg blir stor 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Gunnersen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Godmorgen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Tekstforfatter
Flugten 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Nattens fe 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Den magiske kasse 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Hele verden rundt 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Ønskebrønd 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Devil''s child 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
De Frygtløse spioner 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Frække Frida 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Si-bab-rapper-di-åhh 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Gunnersen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Godmorgen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Flugten 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Nattens fe 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Si-bab-rapper-di-åhh 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Når jeg blir stor 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Gunnersen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Musikproducer
Den magiske kasse 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Devil''s child 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Godmorgen 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Hele verden rundt 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Ønskebrønd 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Frække Frida 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
De Frygtløse spioner 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Keyboards
Ønskebrønd 1994 Frække Frida og de frygtløse spioner Sang