enda

Søren Rasted

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Musikproducer DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Hej Matematik #2 Tv-serie
Talenttyven 2012 Komponist DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Sig selv DK/Spillefilm
Turn back time 2005 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.