enda

Søren Rislund

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorte kugler 2009 Lurifax DK/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Valde U/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Wilhjelm Fried Tv-serie
Tre små historier 1993 Bent DK/Kort fiktion
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Hospitalspatient DK/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Stemme U/Spillefilm
Felix 1982 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.