enda

Søren Rode

(1935 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Olsen-bandens sidste stik 1998 Overarkivar DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Elverhøj 1996 Walkendorff Tv-film
Bryggeren 1996 Rulff Tv-serie
Kun en pige 1995 1. gæst DK/Spillefilm
Købt eller solgt 1994 Medvirkende Tv-film
Kald mig Liva 1992 Tjener Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Gabel Tv-serie
Det forsømte forår 1992 Amsted DK/Spillefilm
Fædre og sønner 1991 Medvirkende Tv-film
Parløb 1990 Forlagsdirektør Tv-serie
Peter von Scholten 1987 Schlangenbusch DK/Spillefilm
Klitgården 1985 Arne Tv-serie
Elise 1985 Fotograf DK/Spillefilm
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
For menneskelivets skyld 1983 Læge Tv-film
Hævn 1982 Medvirkende DK/Kort fiktion
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Indenfor murene 1981 Medvirkende Tv-film
Sigurd Fafnersbane 1981 Stemme DK/Kort fiktion
Helligtrekongersaften 1981 Medvirkende Tv-film
Historien om Kim Skov 1981 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dina 1979 Medvirkende Tv-film
Matador 1978 Togbetjent Tv-serie
Den gode vilje 1977 Medvirkende Tv-film
Natmad 1977 Medvirkende Tv-film
Alt på et bræt 1977 Betjent DK/Spillefilm
Brandtomten 1976 Medvirkende Tv-film
John, Alice, Peter, Susanne og lille Verner 1976 Jens Tv-serie
Jørns historie 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Leon Clausen Tv-serie
Den dobbelte mand 1976 Lagerchef DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Mand fra ordenskapitlet DK/Spillefilm
Fader min 1975 Medvirkende Tv-film
Dr. Lemmas problem 1975 Medvirkende Tv-film
Familien Gyldenkål 1975 Inkassator DK/Spillefilm
Snart dages det brødre 1974 Geleff Tv-film
Forandringen (-r) 1973 Medvirkende
Henry 1973 Medvirkende Tv-serie
Den stundesløse 1973 Christoffer Federmester Tv-film
Olsen-banden går amok 1973 Civilbetjent DK/Spillefilm
Det moderne maleri 1972 Speaker DK/Dokumentarfilm
Hotel Paradiso 1972 Medvirkende Tv-film
Livsens ondskab 1972 Baneassistenten Tv-serie
Olsen-bandens store kup 1972 Fremmedarbejder DK/Spillefilm
Onkel Vanja 1971 Arbejder Tv-film
Erotik 1971 Herredsfuldmægtig Tv-film
Sulevælling II 1970 Medvirkende Tv-film
Sulevælling I 1970 Prince Silver Tv-film
Svejk i anden verdenskrig 1970 Himmler Tv-film
Huset på Christianshavn 1970 Politibetjent m.fl. Tv-serie
Midt i en jazztid 1969 Hjalmar DK/Spillefilm
Boubouroche 1968 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden 1968 1. mand ved busstoppested DK/Spillefilm
Skt. Annaland 1967 Medvirkende Tv-film
Ka' De li' østers? 1967 Betjent #3 Tv-serie
Anklage mod ukendt 1966 Medvirkende Tv-film
Slå først Frede 1965 Schnitzel DK/Spillefilm
Affæren 1964 Bram Tv-film
Enhver 1964 Første gæst Tv-film
Tine 1964 Student Klint DK/Spillefilm
Den stundesløse 1963 Medvirkende Tv-film
Brønden 1962 Medvirkende Tv-film
Elsk din næste 0 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.