enda

Søren Schou

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Monsterjægerne 2009 Grip DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Arbejder Tv-serie
Det skaldede spøgelse 1992 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Runner DK/Spillefilm
Europa 1991 Grip-assistent DK/Spillefilm
Lad isbjørnene danse 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Springflod 1990 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Runner DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Opvasker, Runner DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Produktionsassistent, Indspilningsleder-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.