enda

Søren Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far er død nu 2016 Far DK/Kort fiktion
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Axel DK/Spillefilm
Miraklet 2014 Kirkegænger DK/Spillefilm
En ekstra indsats 2013 Chef DK/Kort fiktion
Hvid nat 2007 Mandlig bartender DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Birger DK/Spillefilm
Charlotte Amalie - fruer & friller 2003 Kong Frederik III DK/Kort fiktion
Rembrandt 2003 Ældre fængselsbetjent DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Gæst 2 DK/Spillefilm
Davids bog 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Strisser på Samsø 1997 Jørgen Skænk Tv-serie
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Bryggeren 1996 Formand Ludvig Tv-serie
Kun en pige 1995 Læge DK/Spillefilm
Sofaholdet 1994 Medvirkende Tv-film
Opbrud 1988 Tjener DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Finn DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Den voksne DK/Spillefilm
Verden er fuld af børn 1980 Gæst ved Lisbeths fest DK/Spillefilm
Attentat 1980 Medvirkende DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Radio-reporter Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.