enda

Søren Ulrichs

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
SamSam 2020 Medvirkende U/Spillefilm
The Boss Baby 2017 Ejvind U/Spillefilm
Trolls 2016 Smidge U/Spillefilm
Svampebob: En rigtig landkrabbe 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Senator Pesticus, Senilix U/Spillefilm
Pingvinerne fra Madagascar 2014 Kong Julien U/Spillefilm
Turbo 2013 Chet U/Spillefilm
Madagascar 3: Efterlyst i hele Europa 2012 Julien U/Spillefilm
Den C 2011 Klumpe U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Ian U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Ian U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Julien U/Spillefilm
En Grimm historie 2007 Rumpelskaft U/Spillefilm
Madagascar 2005 Julien U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Kaliko U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Hop U/Spillefilm
Mulan 1998 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.