enda

Søren Ulrik Thomsen

(1956 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tal R: The Virgin 2013 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
City slang redux 2011 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Jeg er levende - Søren Ulrik Thomsen, digter 1999 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sprogbilleder 1995 Digter DK/Dokumentarfilm
Lykken er en underlig fisk 1989 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.