enda

Søren Weiss

(1922 – 2001)

Skuespiller. Født 22/10 1922, død 22/3 2001.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bryggeren 1996 Borger Tv-serie
Jøsses piger - befrielsen er nær! 1982 Medvirkende Tv-film
Dina 1979 Medvirkende Tv-film
Fruentimmerskolen 1978 Medvirkende Tv-film
Ret beset 1978 Kongen Tv-serie
En by i provinsen 1976 Martin Parsberg Tv-serie
Engang bli'r Danmark frit 1974 Medvirkende Tv-film
Den stundesløse 1973 Corfitz Tv-film
Nå, drenge, hvordan går det? 1969 Medvirkende Tv-film
Tænk på et tal 1969 Præst DK/Spillefilm
Jimmys tog 1963 Medvirkende Tv-film
Een blandt mange 1961 Overbetjent DK/Spillefilm
Pigen og pantelåneren 1960 Medvirkende Tv-film
Lady og vagabonden 1955 Trofast (1955-vers.) U/Spillefilm
Vandmøllen i Appeninerne 1952 Medvirkende Tv-film
Alt dette og Island med 1951 4. sabotør DK/Spillefilm
Kristinus Bergman 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Svajer DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Hjulmandslærling DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.