enda

Spike Jonze

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hende 2013 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Jackass Presents: Bad Grandpa 2013 Old Woman, Manus, Producer U/Spillefilm
Where the Wild Things Are 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jackass 3-D 2010 Producer U/Dokumentarfilm
New York i et nøtteskall 2009 Producer U/Spillefilm
Jackass 2 2006 Produktion U/Spillefilm
Orkidé-tyven 2002 Instruktion U/Spillefilm
Jackass the Movie 2002 Produktion U/Spillefilm
Human Nature 2001 Produktion U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.