enda

Spike Lee

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
BlacKkKlansman 2018 Instruktion U/Spillefilm
Chi-Raq 2015 Instruktion U/Spillefilm
Oldboy 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Miraklet ved Skt. Anna 2008 Instruktion U/Spillefilm
Inside Man 2006 Instruktion U/Spillefilm
De usynlige børn 2005 Instruktion U/Spillefilm
25th Hour 2002 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Summer of Sam 1999 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Girl 6 1996 Instruktion, Jimmy U/Spillefilm
Clockers 1995 Instruktion U/Spillefilm
Malcolm X 1992 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jungle Fever 1991 Instruktion, Manus, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Mo' Better Blues 1990 Instruktion, Giant, Manus, Producer U/Spillefilm
Do the Right Thing 1989 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Ude på noget 1986 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.