enda

Per Stæhr

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hash 1969 Foto DK/Dokumentarfilm
Lille mand, pas på! 1968 Foto DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Stills, Stillfotograf DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Stills DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Assistent DK/Spillefilm
Fremrykket møde 1964 Foto DK/Dokumentarfilm
Tine 1964 Assistent DK/Spillefilm
Kvindedyr 1964 Kameraassistent U/Spillefilm
Koen og kamelen 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Eventyr på Mallorca 1961 Fotografassistent DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Foto DK/Spillefilm
Soldaterkammerater rykker ud 1959 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.