enda

Stan Cole

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Løst krudt 1990 Klip U/Spillefilm
Mig og loven 1987 Klip U/Spillefilm
Turk 182 - Graffiti-helten 1985 Klip U/Spillefilm
Varme drenge 2 - dagen derpå 1983 Klip U/Spillefilm
En julehistorie 1983 Klip U/Spillefilm
Av, for en go' fidus 1981 Klip U/Spillefilm
Morderens mareridt 1980 Klip U/Spillefilm
Sherlock Holmes og kronens ære 1978 Klip U/Spillefilm
Sprængpunktet 1976 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.