enda

Stan Laurel

(1890 – 1965)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De fire klovne 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Komikernes kavalkade 1957 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Humørets konger 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det glade vanvid 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Ta' tyren ved hornene 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke som danselærere 1943 Stan U/Spillefilm
Jitterbugs 1943 Stan U/Spillefilm
A-haunting we will go 1942 Stan U/Spillefilm
Great Guns 1941 Stan U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Medvirkende U/Spillefilm
To tyrolere 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke i det vilde vesten 1937 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Muntre sigøjnere 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Når klokken slår tolv 1935 Medvirkende U/Kort fiktion
Det spøger på skibet 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
En kraftig kur 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
Fest i Hollywood 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke ta'r benene på nakken 1934 Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
Bange for bussemænd 1934 Manus U/Spillefilm
Den forsinkede brudgom 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Panik i cirkus 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Friske fiskere 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke på gale veje 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Spjældet 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Gokke´s giftemål 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Krigskammerater 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Ud i den kolde sne 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Gøk og Gokke som fremmedlegionærer 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Another fine mess 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Natugler 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke går agurk 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Op med antennen 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Matroser på landlov 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Dobbelt belagt 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Røg i køkkenet 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Den store kamp 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.