enda

Stan Laurel

(1890 – 1965)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De fire klovne 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Komikernes kavalkade 1957 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Humørets konger 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Det glade Vanvid 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Ta' tyren ved hornene 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke som danselærere 1943 Stan U/Spillefilm
Jitterbugs 1943 Stan U/Spillefilm
A-Haunting We Will Go 1942 Stan U/Spillefilm
Raske Rekrutter 1941 Stan U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Tossede piloter 1939 Medvirkende U/Spillefilm
To Tyrolere 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke i det vilde vesten 1937 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
To gange Tvillinger 1936 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Muntre Sigøjnere 1936 Medvirkende U/Spillefilm
Røg i køkkenet 1935 Medvirkende U/Kort fiktion
Når Klokken slår tolv 1935 Medvirkende U/Kort fiktion
En elektrisk forretning 1935 Medvirkende U/Kort fiktion
Det spøger på Skibet 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
En kraftig kur 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
Fest i Hollywood 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke ta'r benene på nakken 1934 Medvirkende, Manus U/Kort fiktion
Bange for bussemænd 1934 Manus U/Spillefilm
Det mystiske Hus 1934 Medvirkende U/Kort fiktion
Den forsinkede Brudgom 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Midnatspatruljen 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Panik i cirkus 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Tømmermænd 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Friske Fiskere 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Ærlighed varer længst 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke som Skorstensfejere 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
To x to 1933 Medvirkende U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Barnepiger 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Flyttemænd 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke på gale Veje 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Ringen 1932 Medvirkende U/Kort fiktion
På Hospitalet 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Spjældet 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Gokkes Giftemål 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke: En god gerning 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Gokkes Ungdomssynd 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Krigskammerater 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Den rene Sandhed 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøk og Gokke som Fremmedlegionærer 1931 Medvirkende U/Kort fiktion
Chump at Oxford 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Natugler 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Brats 1930 Medvirkende U/Spillefilm
Under Frysepunktet 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Hjemme er værst 1930 Medvirkende U/Spillefilm
Gøg og Gokke går agurk 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Midnats-Spøgeri 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Op med Antennen 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke ser Spøgelser 1930 Medvirkende U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Matroser på Landlov 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Dobbelt belagt 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Hans Højhed kommer 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Gokke har snue 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
I Fangelejren 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Den blaa Dreng 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Den gyldne Frihed 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i store Forretningsfolk 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Radio paa Kredit 1929 Medvirkende U/Kort fiktion
Ud på Galejen 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
Et Parti Golf med Gøg og Gokke 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
En mægtig Fødselsdag 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Stenalderen 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
Fint selskab 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
Sikken et Hus 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
De to Søulke 1928 Medvirkende U/Kort fiktion
Vaskemaskinen 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Den store Kamp 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Detektiverne 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Held i Uheld 1927 Chester Chaste, cabdriver U/Kort fiktion
Straffefanger 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Duck Soup 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Nevøen fra Skotland 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Koner på Prøve 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
Call of the Cuckoo 1927 Medvirkende U/Kort fiktion
45 Minutes from Hollywood 1926 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.