enda

Stanley Donen

(1924 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gi' Rio skylden 1983 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dødskamp på Saturn 3 1980 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Lige i stødet 1978 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Tre smarte smuglere på "Lucky Lady" 1975 Instruktion U/Spillefilm
Hvad med os to? 1968 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
To på vejen 1967 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Charade 1963 Instruktion U/Spillefilm
Een gang til med følelse 1959 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Indiskret 1958 Instruktion U/Spillefilm
Funny Face - forelsket i Paris 1957 Instruktion U/Spillefilm
Syv brude til syv brødre 1954 Instruktion U/Spillefilm
Syng i sol og regn 1952 Instruktion U/Spillefilm
Bryllupsklokker 1951 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.