enda

Stanley Kramer

(1913 – 2001)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Billet til helvede 1977 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Oklahomas sorte guld 1973 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Drenge bli'r mænd 1971 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
R.P.M 1970 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Gæt hvem der kommer til middag? 1967 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Ship of fools 1965 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Hopla, vi lever 1963 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Dommen i Nürnberg 1961 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Solen stod stille 1960 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Vild ungdom 1954 Producer U/Spillefilm
Stækkede vinger 1950 Produktion U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac, den sidste musketer 1950 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.