enda

Stanley Kubrick

(1928 - 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Eyes Wide Shut 1999 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Full Metal Jacket 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Ondskabens hotel 1980 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Barry Lyndon 1975 Instruktion U/Spillefilm
Clockwork Orange 1971 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Rumrejsen år 2001 - Special Edition 1970 Instruktion
Rumrejsen år 2001 1968 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Dr. Strangelove - eller Hvordan jeg lærte at glemme mine bekymringer og elske bomben 1964 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Lolita 1962 Instruktion U/Spillefilm
Spartacus 1960 Instruktion U/Spillefilm
Ærens vej 1957 Instruktion U/Spillefilm
Det store gangsterkup 1956 Instruktion U/Spillefilm
Dræberkysset 1955 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The seafarers 1953 Instruktion U/Dokumentarfilm
Fear and Desire 1953 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Day of the fight 1951 Instruktion, Producer U/Dokumentarfilm
Flying Padre: An RKO-Pathe screenliner 1951 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.