enda

Steen Herdel

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fire muslimske stemmer 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Skadestuelæge DK/Spillefilm
Femi-X and Beyond 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Øresund 2003 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Til højre ved den gule hund 2003 Produktion, Mand der skændes DK/Spillefilm
Det skæve skib 2002 Produktion DK/Dokumentarfilm
Den guddommelige brugsanvisning 2002 Producer DK/Dokumentarfilm
Den danske elefantmand 2001 Executive producer Tv-dokumentar
P.I.S. - Politiets indsatsstyrke 2000 Finn Ahrenkiel Tv-serie
Billy i Bangkok 2000 Produktion DK/Dokumentarfilm
Simons film 1999 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
I Kina spiser de hunde 1999 Produktion DK/Spillefilm
Kære Haiti 1995 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Operation Cobra 1995 Special effects DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Produktion DK/Eksperimentalfilm
Dansk litteratur 1989 Producer DK/Dokumentarfilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Produktion DK/Dokumentarfilm
Copenhagen Samba - Karneval i København 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Felix 1982 Video-konsulent DK/Spillefilm
Du er ikke alene 1978 Produktion, Produktionsleder DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Produktion DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Produktion DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Produktion DK/Spillefilm
Et par dage med Magnus 1978 Produktionsleder Tv-serie
Aftenlandet 1977 Produktion DK/Spillefilm
Clark 1977 Produktion, Produktionsleder DK/Spillefilm
Drenge 1977 Produktion, Produktionsleder DK/Spillefilm
En fisker i Hanstholm 1977 Produktion DK/Dokumentarfilm
Skytten 1977 Produktion DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Produktion, Produktionsleder DK/Spillefilm
Måske ku' vi 1976 Produktion, Produktionsleder DK/Spillefilm
La' os være 1975 Producent DK/Spillefilm
Vildskud 1973 Producent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Warszawa, Against Gravity 2008-05-09 Notater om kærligheden
Lithuania Scanorama Film Forum 2003-11-10 I Kina spiser de hunde
Lübeck, Nordische Filmtage 2003-10-30 Til højre ved den gule hund
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.