enda

Steen K. Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rosenborg - Christian 4. og 'Det store hus i Haven' 2007 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Arkitekten der blev væk - eller hvem var Eigtved? 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Erik Hansen og Marmorbroen 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jagerpiloterne 2002 Online-klipper Tv-dokumentar
Hotmen Coolboyz 2000 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Drengene fra Ølsemagle 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mellem lys og skygge 1996 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Stjålne blikke 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Åbne døre 1995 Lyd U/Kort fiktion
Voodoo Europa 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg kommer igen i morgen 1992 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
At bygge et skib 1990 Lydefterarbejde, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Et løjerligt eventyr 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Vandet venter 1989 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Midnatsforestillingen 1986 Lyd DK/Kort fiktion
Erna Er En Kælepotte 1986 Lyd DK/Kort fiktion
Naverne på Christiania 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rævekagen 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Video Journalen 1-12 1985 Lyd DK/Reklamefilm
Ups! I-v Den Endelige Løsning 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Slås Om Job I-V 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Rover 1985 Lydmix DK/Eksperimentalfilm
Kloakkernes rotter 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.