enda

Steen Kyllesbæk Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vor Frue Kirke 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Et menneske bliver til 1998 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Tranceformer 1997 Lyd U/Dokumentarfilm
Himmelstigen 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Menneskedyret 1995 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Traveller's Tale 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Raha 1991 Lyd DK/Kort fiktion
Majsmennesker 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dronning i nord 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Anholt - stedet, rejsen 1988 Lyd DK/Dokumentarfilm
Venner for altid 1987 Lyd DK/Spillefilm
Over stregen 1987 Lyd DK/Kort fiktion
Ingen Hamlet på Kronborg i år 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ballerup Boulevard 1986 Toneassistent DK/Spillefilm
Røgdykker - 84. hold ved Københavns Brandvæsen 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Venner forever 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Happy birthday 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sidste udkald 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Corpus Kristi - og drømmen om fred 1983 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Thorvald og Linda 1982 Volontør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.