enda

Steen Linde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Væbnet med ord & vinger 2018 Colorgrading, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Definitely Dead 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
City slang redux 2011 Grading DK/Dokumentarfilm
Svinehund 2011 Colorist, Postproducer DK/Kort fiktion
En gryde til min kone - Designeren Jens Quistgaard 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Ferdig mann 2010 Colorgrading DK/Kort fiktion
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Colorgrading DK/Kort fiktion
Imellem os 2009 Online DK/Kort fiktion
Specialisterne 2009 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Remix 2008 Colorist DK/Spillefilm
Den hvide magt 2004 Kameraoperatør DK/Dokumentarfilm
Tyren 2003 Stills DK/Kort fiktion
The julekalender 1993 Foto Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.