enda

Steen Rønne

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantasten 2017 DIT DK/Spillefilm
Barbut 1994 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Con Spirito - en film om Carlo Zecchi 1991 Foto, Stills, Klip DK/Dokumentarfilm
Sangen om kirsebærtid 1990 Instruktørassistent, 1. instruktørassistent, Stillfotograf DK/Spillefilm
Min skygge 1988 Foto DK/Kort fiktion
Russerne på Bornholm 1987 Research DK/Dokumentarfilm
Tjenestepiger 1984 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Slædepatruljen Sirius 1981 Toneassistent DK/Dokumentarfilm
Træerne og skovens folk 1980 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
En by omkring år 1900 1972 Instruktion, Manus, Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Udflytterne 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Mig og dig 1969 Stillfotograf DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.