enda

Steen Veileborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Traveller's Tale 1993 Foto DK/Dokumentarfilm
En verden til forskel 1989 Foto DK/Spillefilm
Anholt - stedet, rejsen 1988 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Et skud fra hjertet 1986 Foto DK/Spillefilm
Happy birthday 1985 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Havet 1984 Foto DK/Kort fiktion
Sidste udkald 1984 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.