enda

Stefan Ciupek

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
In Embryo 2016 Fotograf U/Spillefilm
Antichrist 2009 A-fotograf, 2. unit, Fotograf, 2. unit, Digital colorist DK/Spillefilm
Papa 2007 Foto DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Colorgrading DK/Spillefilm
Drabet 2005 Colorist DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Digital kolorist DK/Spillefilm
The Road to Manderlay 2005 Fotografassistent Tv-dokumentar
Manderlay 2005 Chef-tekniker DK/Spillefilm
Russian Ark 2002 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.