enda

Stefan Henszelman

(1960 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dagens Donna 1990 Instruktion, Klip, Trailer DK/Spillefilm
Sygdommen døden 1989 Klip DK/Dokumentarfilm
Elskere 1988 Instruktion DK/Kort fiktion
Venner for altid 1987 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Trailer DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Klip DK/Spillefilm
Venner forever 1985 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Try to remember 1984 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Der er en kridtcirkel om dit liv 1984 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
I lige linie 1984 Klip DK/Kort fiktion
De uanstændige 1983 Klip DK/Spillefilm
Men det var godt betalt 1983 Klip DK/Dokumentarfilm
Den sidste detalje 1981 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Gummi Tarzan 1981 Klippeassistent DK/Spillefilm
Stabil sild 1978 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.