enda

Stefan Jarl

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Underkastelsen 2010 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producer U/Dokumentarfilm
Epilog 2006 Instruktion, Foto U/Kort fiktion
Kör är fina 2006 Instruktion, Manus, Foto U/Dokumentarfilm
Flickan från Auschwitz 2005 Instruktion, Klip U/Dokumentarfilm
Terrorister 2003 Instruktion, Interviewer, Manus, Klip U/Dokumentarfilm
Mureren 2002 Instruktion, Manus, Sig selv, Produktion, Klip U/Dokumentarfilm
Gästgivargår'n 2001 Instruktion, Manus, Foto, Producer U/Dokumentarfilm
Skönheten skall rädda världen 2000 Instruktion, Medvirkende, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Jan Troell Band 2000 Instruktion U/Dokumentarfilm
De hemlösa 1999 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Livet for enhver pris 1998 Instruktion, Manus, Produktion, Klip U/Dokumentarfilm
Jeg er din kriger 1997 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Samernas land 1994 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Det sociala arvet 1993 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Jåvna - renhyrde år 2000 1991 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Gode mennesker 1990 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Tiden har inget namn 1989 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Hotet 1987 Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Själen är större än världen 1985 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
En av oss 1984 Instruktion U/Kort fiktion
Naturens hævn 1983 Instruktion, Manus, Lyd U/Dokumentarfilm
Et anstændigt liv 1979 Instruktion, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Clark 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Förvandla Sverige 1974 Instruktion U/Dokumentarfilm
De kalder os mods 1968 Instruktion, Fortæller, Manus, Foto, Klip U/Dokumentarfilm
Dr. Glas 1968 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Snutarna 1966 Instruktion U/Dokumentarfilm
Hårdare tag Instruktion U/Dokumentarfilm
Memento mori Instruktion U/Dokumentarfilm
Om kajors intelligens Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.