enda

Stefan Jaworski

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rita 2 2013 Manuskript Tv-serie
Fortidens skygge 2012 Idé og historie DK/Spillefilm
Ghettodrengen 2012 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Den som dræber 2010 Manuskript Tv-serie
Kandidaten 2008 Manus DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Manus DK/Spillefilm
Lysets nøgle 2007 Manus Tv-serie
Anna Pihl 2006 Manus Tv-serie
Jul i Valhal 2005 Manus Tv-serie
Tæl til 100 2004 Manus DK/Spillefilm
Møgunger 2003 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Manus, Dialog Tv-serie
Rejseholdet 2000 Manuskonsulent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.