enda

Stefan Nilsson

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marie Krøyer 2012 Komponist DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Musik DK/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Komponist DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Musik U/Spillefilm
Kim Novak badede aldrig i Genesarets sø 2005 Musik U/Spillefilm
Som i himlen 2004 Musik U/Spillefilm
En sang for Martin 2001 Musik DK/Spillefilm
Jerusalem 1996 Musik U/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Musik DK/Spillefilm
Manden på balkonen 1993 Musik U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Musik U/Spillefilm
Den ufrivillige golfspiller 1991 Musik U/Spillefilm
Arilds tid 1988 Musik U/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Musik DK/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Musik U/Spillefilm
Ærter og knurhår 1986 Musik U/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Musik U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.